Ήρθε ο καιρός ,μιας κ κρύωσε ,να ξεκινήσουμε και τα ζεστα ροφήματα,πέραν του καφέ και της σοκολάτας το παρεξηγημένο τσάι εδώ παίρνει τα πρωτεία..

Αν ξέραμε τι μπορεί να μας προσφέρει το τσάι θα το εντάσσαμε καθημερινά στη διατροφή μας ως υπερτροφή,γιατί όχι μόνο η φύση μας το προσφέρει απλόχερα αλλα γιατί έχει κ θεραπευτικές ιδιότητες.

Ας δούμε εδώ λοιπόν 4 νόστιμα είδη τσαγιού και όλες τις ευεργετθικές τους ιδιοτητες ξεχωριστά!

ΤΣΑΙ ΒΟΥΝΟΥ  'Ενα ρόφημα με αντιοξειδωτικές ιδιότητες.Στην θεραπευτική χρησιμοποιείται ως ευστόμαχο,θερμαντικό,τονωτικό ,διουρητικό και κατά του κρυολογήματος.Θεωρείται ότι είναι ευεργετικό για τα αιμοφόρα αγγεία της καρδιάς και τέλος χρησιμοποιείται για τις παθήσεις του αναπνευστικού κ του ουροποιητικο'υ.

ΜΕΝΤΑ Έχει ήπια αναλγητική δράση,δρα κατά της αυπνίας και βοηθά στους πονοκεφάλους .Είναι επίσης βοηθητικό κατά της δυσπεψίας,της ναυτίας,της διάρροιας,το κρυολόγημα.

ΕΥΚΑΛΥΠΤΟΣ Οι ατμοί του είναι υεργετικοί για αναπνευστικά προβλήματα,βήχα και κρυολόγημα.έχει ισχυρή αντισηπτική δράση,κυρίως επί του αναπνευστικού συστήματος.Επίσης θεωρείται ότι ρίχνει το επίπεδο της γλυκόζης στο αίμα

ΛΟΥΙΖΑ  Ρόφημα με έντονη μυρωδιά λεμονιού.Ιδανικό για την κακοσμία του στόματος.Λέγεται ότι σταματάει τη διάρροια,είναι τονωτικό,αντιπυρετικό και διουρητικό.Βοηθάει και στη μείωση του σωματικού βάρους.

 

 

eat2bfit

www.coloredcoffee.com