Το Colored Coffee στο parallaximag.gr, διαβάστε το άρθρο:


 

Καφέδες χρωματιστοί ή καφέδες τούρτες ή μήπως παγωτό με γεύση τζατζίκι; Αυτά είναι μόνο κάποια από τα περίεργα που έπεσαν στην αντίληψή μας και ξεφυτρώνουν στην πόλη, “καινοτόμα” και ως παγκόσμιες αποκλειστικότητες. Φαντασία, χρώμα και μια οικονομική κρίση να πιέζει την επιχειρηματικότητα. Μπορεί να φτάνουμε σε αισθητικές ακρότητες αλλά το μόνο που μένει είναι να το διασκεδάσεις.

 


Πολύχρωμο καφέ έχεις πιει; Και σε αυτό παγκόσμια αποκλειστικότητα όπως σπεύδουν να διασφαλίσουν οι ιδιοκτήτες του Colored Coffee, επί της Αγίας Σοφίας. “Η 1η παγκόσμια πατέντα στον καφέ που γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη!” επισημαίνουν εκείνοι, “μετά τον φραπέ” συμπληρώνουμε εμείς. Αντιμετωπίζουν τον καφέ ως έμπνευση και τους αγαπάμε γιατί εν μέρει γέμισαν την πόλη με πολύχρωμα take away στα χέρια. Και αν το γέμισαν είναι υπερβολή τότε ευχόμαστε να την γεμίσουν.

Εκτός από τον πολύχρωμο καφέ του, το Colored αγαπάει την υγιεινή διατροφή και έχει διαμορφώσει ένα κατάλογο EAT2BFIT σε συνεργασία με ειδικούς της διατροφής, φιλοδοξώντας να κάνει τα υγιεινά σνακ την νέα συνήθεια της πόλης. Παγκόσμια καινοτομία στην φιλοσοφία και αυτό, καθώς όπως ενημερώνουν στον επίσημο ιστότοπό τους, με ένα τηλέφωνο μπορείς να συμβουλευτείς για το κατάλληλο σνακ ειδικά για εσένα.

Κόκκινος, ροζ, κίτρινος γαλάζιος, καφές που όπως λένε δεν χάνει την γεύση του και εκτός αυτού παρά το γεγονός πως η συνταγή είναι κρυφή, οι συντελεστές διαβεβαιώνουν πως πρόκειται για ένα εντελώς φυτικό χρώμα απόλυτα φιλικό προς τον οργανισμό.

*Colored Coffee, Αγίας Σοφίας 38, 2310 226895